IGL Coatings Europe

Exclusieve high solid coatings

IGL Coatings staat voor de beste kwaliteit. Onze coatings zijn allemaal ECO Friendly. Alle producten worden in huis ontwikkeld en geproduceerd. Er wordt geen gebruikt gemaakt van vooraf gemodificeerde silica of geproduceerde producten door derde partijen, dit gehele proces van product ontwikkeling hebben we in eigen beheer. Hierdoor wordt gegarandeerd dat onze coatings van hoge kwaliteit en high solid zijn. Dit heeft ook betrekking op onze (consumenten)onderhoudslijn.

Alle producten zijn te vinden in onze webshop. 

30221604_1658710894198729_1068524357858361344_o

Onze keurmerken

Onze coatings zijn laag in VOC,s of vrij van VOC’s tevens REACH compliance en als enige TÜV gecertificeerd.

Onder de afkorting TÜV (Technischer Überwachungsverein) worden in Duitsland verenigingen (eingetragener Vereine) verstaan die zich bezighouden met wettelijke voorgeschreven keuringen van materieel en apparatuur en certificering van producten en managementsysteem.

IGL Coatings Center worden?

IGL Coatings is groeiende en daardoor zijn wij ook op zoek naar nieuwe Flagship en Panel centers die samen met ons verder willen groeien.

Bent u geïnteresseerd om met IGL aan de slag te gaan,  of heeft u hier nog (extra) vragen over, dan kunt u hier vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

language