Detail Today Detail Academy The Knowledge Company

Kennis is macht

Detail Today Auto Detailing is een succesvol detail bedrijf, met als fundering een passie en liefde voor het vak. Echter met alleen passie en liefde kom je er niet. Bij het runnen van een detail bedrijf hoort ook het verkopen van het product, het optimaliseren van het bedrijfsproces en beheersing van technieken en kennis.

Bij de Detail Today Detail Academy delen we de kennis die ons bedrijf groot heeft gemaakt. Van de juiste technieken en materialen tot de verkoop van het product.

Onze trainingen zijn bij voorkeur 1 op 1. Alleen op deze manier kunnen we de juiste kennis doorgeven en u altijd de volledige aandacht geven.

Alles staat op internet!

Tegenwoordig kun je alles vinden op internet. Echter zijn wij van mening dat je het meeste leert bij een 1 op 1 training met een professionele detailer die alle ins en outs uitlegt. Hierbij kun je constant vragen stellen en leer je het vak echt het beste! Daarbij staan op internet ook heel veel fabels en dingen die te mooi om waar te zijn.

Zeg nu zelf; wilt u liever een certificaat ophangen aan uw muur, omdat u een seminar/training heeft gevolgd of “leert” u nog steeds liever alles via internet?

Welke Training zou u willen volgen?

Bij ons kunt u terecht voor de volgende seminars/opleidingen:

–  IGL product training.

–  Advanced detail en lak correctie trainingen. 

–  Verkoop en Bedrijfsvoering trainingen.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van 1 van onze seminars/opleidingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.

language