Detail Today Auto Detailing The Detail Company

Detail Today EST.2010

Detail Today Auto Detailing is een van de leidende detail bedrijven van Nederland. 
High end behandelingen voor uw auto waarbij kwaliteit, passie en liefde voor het vak zorgen voor een ongeëvenaard resultaat. Om echt alleen het beste resultaat te garanderen, is de detailstudio uitgerust met het beste en nieuwste apparatuur op het gebied van detailing. Zo beschikken we over verlichting van Scangrip en polijsten we enkel met de machines van Rupes S.P.A Verder werken we met de coatings en producten van IGL Coatings, Premio en Headlightdoctor. 

Voor meer informatie, kunt u kijken op de website van Detail Today Auto Detailing:

www.detailtoday.nl

 
Tesla detailing detail today

Detail Today & Tesla

Met de meer dan 475 behandelde Tesla’s zou je denken dat Detail Today Auto Detailing toch wel voor Tesla Motors zou moeten werken. 

Niets is minderwaar. In September 2013 behandelden wij de eerste Tesla. Na deze behandeling werden de foto’s door de eigenaar zelf gepost op het Tesla forum en daar is de relatie tussen Detail Today Auto Detailing en Tesla begonnen. 

Inmiddels een paar jaar en honderden Tesla’s verder mogen we ons wel Tesla Detail Specialist noemen. Wat uiteraard niet uitsluit dat we met Porsche, Audi en andere premium merken niet uit de voeten kunnen. In tegendeel zelfs.  Ook deze merken staan geregeld in onze detail studio.

Voor een impressie van de uitgevoerde behandelingen door ons, kunt ook eens kijken op ons Youtube kanaal.

Detail Today Diensten

Wij bieden diversen diensten. Wij proberen voor onze klanten een one-stop shop te realiseren. Op deze manier heeft de klant het gemak om de auto op 1 plek helemaal naar wens te laten behandelen. Veel doen wij zelf, maar voor sommige specialismen hebben we zorgvuldig geselecteerde partners. 

Wij regelen alles wat met detailen te maken heeft, maar ook herstel van schades, ruiten laten tinten en wraps laten aanbrengen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is alleen uw auto te brengen. Wij regelen de rest.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet op vrijblijvend contact met ons op de nemen via het contactformulier.

polijsten coaten waxen wassen
language